Кубрат Пулев може да се боксира с Антъни Джошуа до края на

...
Кубрат Пулев може да се боксира с Антъни Джошуа до края на
Коментари Харесай

Еди Хърн: Пулев - Джошуа може да се състои още тази година

Кубрат Пулев може да се боксира с Антъни Джошуа до края на тази година. Това разгласи мениджърът на международния първенец на IBF, WBA, WBO и IBO Еди Хърн.
 Пулев и Фюри още веднъж се разминават
Кобрата и британецът трябваше да се изправят един против различен през октомври 2017 година, само че Пулев се контузи две седмици преди плануваната дата и конфликтът пропадна.

Сега промоутърът на Джошуа разкри кои са четирите варианти пред клиента му за мач през ноември или декември. Тяхна съществена цел е първенецът на WBC Дионтей Уайлдър.

Ей Джей ще пази коланите си против Анди Руис на 1 юни в “Медисън Скуер Гардън ” в Ню Йорк. Уайлдър пък ще има наложителна отбрана против Доминик Бризийл на 18 май в Бруклин.

“Джош ще се бие на 1 юни и по-късно през ноември-декември. Именно тогава желаеме да се състои мачът с Уайлдър ”, споделя Хърн пред “Скай Спортс ”.

“Нещата, което чуваме от техния лагер обаче не са доста окуражаващи за нас, че този мач ще се организира ”, добави той.

Ако Хърн не получи Уайлдър, той ще огледа към другите други възможности, като Александър Усик, Дилиън Уайт или малко евентуалния вид Тайсън Фюри, който е привързан с конкурентна телевизия.

“Разочароващо е, тъй като Джошуа желае да се бие в огромни мачове, само че какво можем да създадем. Можем просто да продължим да печелим. Разбрахме, че Усик се е контузил и няма да се бие на 25 май, само че той ще бъде наложителен кандидат, тъй че боят може да се случи през декември. Или пък с Дилиън Уайт, който първо би трябвало да победи Оскар Ривас. Може би Джош ще се бие с Тайсън Фюри, може би ще избра наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев. Всичко може да се случи. Наистина най-важното нещо за тези четирима боксьори е просто да завоюват идващите си боеве, тъй като в тази дивизия всичко е допустимо ”, съобщи още Еди Хърн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР